Facilitățile de cazare ale hotelului sunt caracterizate prin eleganță, bun gust și utilitate. Camerele spațioase și puternic luminate natural sunt gândite să asigure confortul oaspeților indiferent de durata sejurului.
Capacitatea totală de cazare a Hotelului Clermont este de 212 locuri dispuse în 106 camere. Structura diversificată este menită să satisfacă cele mai variate solicitări:

  • 66 de camere standard twin, majoritatea cu balcon
  • 12 camere standard matrimoniale
  • 10 camere executive cu pat matrimonial
  • 15 apartamente Junior Suite cu pat matrimonial şi canapea neextensibilă
  • 2 apartamente Senior Suite (dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu două paturi, living, o baie)
  • 1 apartament Prezidenţial (două dormitoare cu pat matrimonial, living, o baie, terasă)

Facilități standard incluse: sistem de acces în cameră pe bază de cartelă, climatizare, baie cu duş și/sau cadă, telefon în baie, alimentare 110 V, uscător de păr, halate de baie, papuci de casă, minibar, seif, TV LCD/LED.

Standard Twin

In număr de 66, aceste camere sunt ideale pentru participanţii la conferinţe şi evenimente precum şi pentru turiştii aflaţi în tranzit.
De asemenea pot reprezenta alegerea perfectă în cazul Pachetelor Spa.
Cu o suprafaţa totală de 27-35 mp (din care doar dormitorul de 18 – 19 mp), camerele sunt dotate cu 2 paturi ce pot fi unite.

Standard matrimonială

Prin inaugurarea noului corp de clădire vă punem la dispoziţie un număr de 12 camere cu pat matrimonial. Beneficiaţi de acelaşi spaţiu generos de 27-35 mp şi de o atmosferă deosebit de plăcută. Este recomandată în cazul sejururilor în familie şi a pachetelor romantice.

Executive

Un sejur romantic la Hotel CLERMONT va fi, cu siguranţă, o amintire de neuitat. Cu un design aparte, fiecare cameră vă învăluie într-o atmosferă intimă şi vă invită să savuraţi clipele petrecute împreună.
Sunt recomandate cu ocazia ofertelor speciale (Valentine’s Day, 8 Martie), în cazul Pachetului Romantic sau tinerilor proaspăt căsătoriţi care doresc să petreacă luna de miere la Hotel CLERMONT.
Cu o suprafaţă totală de 36 - 38 (dormitorul de minim 25 mp), toate cele 10 camere sunt dotate cu paturi matrimoniale. Perspectivele exterioare interesante pot fi admirate datorită balcoanelor generoase dar şi a geamurilor mansardate cu care sunt prevăzute 4 dintre camere.

Junior Suite Open

Gândite în regim garsonieră, aceste apartamente beneficiază de o suprafaţă foarte generoasă de 60-74 mp. Sunt dotate cu pat matrimonial şi canapea neextensibilă. Toate cele 6 apartamente sunt distribuite în corpul principal de clădire şi oferă o panoramă deosebită către Valea Zânelor.
Sunt recomandate în cazul familiilor cu unul sau mai mulţi copii datorită spaţiului foarte generos, în cazul tinerilor proaspăt căsătoriţi care doresc să petreacă luna de miere la Hotel CLERMONT dar şi tuturor oaspeţilor în căutarea unui grad de confort sporit.

Junior Suite Split

Cele 9 apartamente, cu living-ul despărţit de dormitor, sunt perfecte în cazul familiilor cu copii dornice sa beneficieze de o anumită intimitate. Gândite în regim garsonieră, aceste camere beneficiază de o suprafaţă foarte generoasă de 40-60 mp. Sunt dotate cu pat matrimonial şi canapea neextensibilă. Apartamentele sunt distribuite atât în corpul principal de clădire cât şi în corpul nou şi oferă o panoramă deosebită către staţiunea Covasna sau zona de agrement a hotelului.

Senior Suite

Departe de agitaţia marilor oraşe, tinerii părinţi pot trăi momente de linişte şi relaxare alături de copiii lor iar bunicii le pot oferi nepoţilor o vacanţă de vis într-un cadru natural deosebit în aceste 2 apartamente deosebite.
Apartamentele au 2 dormitoare utilate cu un pat matrimonial respectiv cu paturi twin, un salon foarte spaţios şi o baie. Stilul mobilierului este unul aparte, deosebit, clasic. Suprafaţa totală a unui apartament este de 85-90 mp, deosebit de confortabil inclusiv pentru sejururi foarte lungi.

Presidential Suite

Rafinament, confort, eleganţă. Sunt doar câteva caracteristici ale acestui apartament deosebit menit să asigure un sejur la superlativ. Două dormitoare spaţioase, dotate cu pat matrimonial şi un salon extrem de spaţios asigură întreg confortul necesar unui sejur de lungă durată. Acest apartament are acces şi la terasa proprie, special realizată pentru a asigura o perspectivă a cadrului natural înconjurător.
Suprafaţa totală a apartamentului este de 115 mp întregul apartament fiind utilat cu mobilier în stil modern (combinaţii inedite de lemn cu piele).

TOP