SERVICII SI FACILITATI

Restaurant

Prin facilitățile și locațiile diversificate, Hotel Clermont asigură experiențe culinare și servicii deosebite, un mediu agreabil pentru conversații liniștite, o atmosferă caldă dar și o infrastructură menită să susțină evenimente complexe.

Wellness & Spa

Hotel Clermont oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru relaxarea corpului și a minții. Starea de bine este completată de liniștea plăcută a naturii, de aerul foarte curat din zonă și de diferitele metode de relaxare activă disponibile la hotel.

Tratament balnear

Covasna este cunoscută în țară și în străinătate pentru resursele naturale unice - apa minerală carbogazoasă și mofeta - folosite în tratamentul balnear pentru prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare și reumatice.

Agrement

Hotel Clermont vă propune o gamă largă de servicii pentru petrecerea timpului liber într-un mod foarte plăcut. Opțiunile pe care le aveți la dispoziție sunt diversificate, fie că vorbim de activități sportive, de activități de relaxare, petreceri organizate sau de vizitarea obiectivelor turistice din zonă.

Conferinte si evenimente

Succesul organizării unui eveniment constă în alegerea celei mai bune oferte, iar Hotel Clermont este locul ideal în care poţi organiza evenimentul tău.

Excursii

Descoperă obiectivele turistice din apropierea Covasnei participând la excursiile organizate de Hotel Clermont. Punem la dispoziția oaspeților un autoturism și un microbuz pentru organizarea excursiilor și pentru transferuri în țară.

TOP