Restaurant Clermont

Cu o capacitate standard de 170 de locuri, servicii de 4 stele și specific internațional clasic, Restaurantul Clermont este locația ideală pentru organizarea unor evenimente reușite, fie că vorbim de mese festive sau petreceri tematice.
Pentru oaspeții restaurantului servirea se face à la carte, în cazul grupurilor organizate fiind disponibilă servirea bufet sau meniul fix prestabilit. Pentru evenimentele organizate se oferă program artistic, fiind disponibil și serviciul de garderobă.
Cu un meniu echilibrat menit să satisfacă toate gusturile și un mic dejun excepțional (bufet suedez), Restaurantul Clermont contribuie din plin la reușita unui concediu de relaxare. Pe perioada verii (mai–septembrie) restaurantul îşi măreşte capacitatea prin deschiderea terasei (capacitate 45 de locuri) unde clienţii pot savura delicatese culinare bucurându-se de o panoramă minunată într-un mediu natural, nepoluat.
Restaurantul Clermont este completat de numeroase alte facilități de servire a băuturilor și spații de continuare a petrecerilor organizate.
Pentru confortul și protejarea sănătații tuturor oaspeților noștri în Restaurantul Clermont nu este permis fumatul."

Cafe Clermont

Situat în holul de la recepţie, cu o capacitate de 21 de locuri, Café Clermont funcţionează ca lobby-bar. De asemenea, Café Clermont este spaţiul ideal pentru organizarea de coffee break-uri prin punerea la dispoziția participanţilor la evenimente cafea, ceai, băuturi nealcoolice, produse de patiserie, fructe și snack-uri.

Bar&Club Clermont

Cu un meniu de băuturi variat, o capacitate de 40 de locuri la mese și un program prelungit în noapte, Bar & Club Clermont este spaţiul ideal pentru petrecerea timpului liber.
Pistele de bowling, mesele de biliard și tenis de masă sau consola de jocuri contribuie la diversitatea activităților disponibile, indiferent de vremea de afară.

Crama Clermont

Crama Clermont are o capacitate de 22 de locuri și un ambient aparte fiind destinată oaspeților dornici de o discreție totală. În cadrul evenimentelor organizate se pot degusta băuturi autentice românești (vișinată, afinată, pălincă) dar și vinuri deosebite. Este spaţiul ideal pentru petreceri restrânse dar poate fi rezervată pentru a servi drept sală de jocuri de societate.

TOP