SALI DE CONFERINTE

Succesul organizării unui eveniment constă în alegerea celei mai bune oferte, iar Hotel Clermont este locul ideal în care poţi organiza evenimentul tău.
Hotel Clermont susţine profesionalismul şi înţelege nevoia de comunicare, acordând o importanţă deosebită organizării de întâlniri şi evenimente corporate. Confortul şi intimitatea necesare desfăşurării în bune condiţii a acestora împreună cu echipamentele disponibile şi echipa dedicată implicată până în cele mai mici detalii reprezintă garanția că toate evenimentele organizate în cadrul Centrului de Conferințe Clermont vor fi un succes.
Indiferent de dimensiunea evenimentului veţi beneficia de serviciile unui coordonator dedicat din faza de ofertare până la finalizarea acţiunii.
Centrul de conferinţe, cu o suprafață totală de 1200 mp și o capacitate de peste 800 de locuri, dispune de un total de 10 săli după cum urmează: 3 săli plenare, 1 amfiteatru/sală multimedia și 6 săli de workshop disponibile în diferite tipuri de aranjare a scaunelor.

TEAMBUILDING

Pentru că reușita unui eveniment poate depinde și de activitățile complementare, Hotel Clermont, ajutat de cadrul natural deosebit și de facilitățile de agrement proprii, oferă multiple posibilități de petrecere a timpului liber. Aceste activități pot constitui însă, oricând și baza pentru un teambuilding de succes.
În cadrul Bar & Club Clermont participanţii se pot întrece în diverse competiţii de biliard, bowling, tenis de masă. Cei care doresc să-și exprime talentul artistic în cercul de prieteni sau printre colegii înțelegători, pot cânta în serile de karaoke.
Nopțile nu sunt pentru dormit! Disco-Club Clermont este un spațiu dedicat petrecerilor zgomotoase. Sunetul deosebit, jocurile de lumini și un DJ priceput reprezintă ingredientele unei atmosfere incendiare. Cu o capacitate de 75 de locuri pe fotolii și canapele, discoteca găzduiește concerte dintre cele mai diverse pentru un public dornic de distracție după o zi de cursuri intensive.

SERVICII

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentelor găzduite de Centrul de Conferințe Clermont putem oferi oaspeților noştri: welcome coffee, diferite variante de coffee break sau finger food, toate personalizate în funcție de durata dorită, bugetul acțiunii și de specificul acesteia.
Participanții la evenimente pot servi masa în cadrul Restaurantului Clermont (meniu bufet, meniu fix, clasic sau festiv), în Grădina de Vară (meniu cu specific tradiţional) sau Bar & Club Clermont (finger food).
Sălile sunt dotate cu următoarele facilităţi standard: flipchart şi consumabile, ecran de proiecţie, videoproiector (pentru toate sălile), conexiune internet wireless.
Opţional pot fi puse la dispoziţia clienţilor, următoarele dotări şi servicii: instalaţie de sonorizare, microfoane fixe şi mobile, LED TV, DVD-player, pin board, retroproiector, echipamente pentru traducere simultană, servicii de interpretariat şi videoconferinţă, videowall, servicii de secretariat.
În interiorul sălilor de conferință fumatul este interzis însă majoritatea sălilor au acces la terasă.

TOP