Hotel Clermont vă propune o gamă largă de servicii pentru petrecerea timpului liber într-un mod foarte plăcut.
Opțiunile pe care le aveți la dispoziție sunt diversificate, fie că vorbim de activități sportive, de activități de relaxare, petreceri organizate sau de vizitarea obiectivelor turistice din zonă.
Hotel Clermont încurajează practicarea sportului cu orice ocazie, iar vacanța petrecută la Covasna reprezintă un bun prilej pentru astfel de activități. Combinarea activităților sportive cu tratamentele periodice realizate în cadrul Centrului de Sănătate Clermont va fi extrem de benefică pentru sănătatea dumneavoastră.
Bucurați-vă de fiecare clipă petrecută în mijlocul naturii!

Plimbări cu bicicleta

Amplasarea hotelului în mijlocul naturii nu este întâmplătoare. Cel mai bun mod de a explora frumusețea și liniștea naturii este o plimbare cu bicicleta. Vă oferim biciclete pentru copii mici și mari pentru a vă bucura alături de familie.
Sunt disponibile numeroase trasee montane sau de șosea (datorită traficului redus), cu lungimi și dificultăţi diferite, astfel încât să permită vizitarea împrejurimilor stațiunii Covasna.

Teren multifuncțional

Pe terenul multifuncțional se pot juca diverse sporturi de echipă: fotbal, floorball, badminton sau volei. Terenul poate fi utilizat chiar şi după lăsarea serii datorită instalației de nocturnă.
Sportul pentru domni și doamne, tenisul de câmp, are cea mai mare căutare în rândul oaspeților noștri, așa că vă recomandăm rezervarea în timp util a terenului. Cei împătimiți pot opta pentru un antrenament de baschet.

Tenis de masă

În sezonul cald se poate juca tenis de masă în aer liber, într-o atmosferă extrem de liniștită. O altă masă de tenis se găseşte în incinta Bar & Club Clermont.

Paintball

Chiar dacă la prima vedere pare un joc periculos, paintball-ul poate fi extrem de antrenant și provocator. Dezvoltă spiritul de echipă și implică viziune strategică. Cel mai important însă, regulile trebuie respectate cu sfințenie.

Tir cu arcul

Precizia, îndemânarea și stăpânirea de sine sunt atributele principale pentru atingerea centrului țintei.

Escaladă & tiroliană

Dacă nu ați încercat încă, trebuie să o faceți la Covasna! Cine știe, poate chiar faceți o pasiune pentru acest sport minunat. E doar pentru divertisment și pentru trăirea unor experiențe inedite.

Schi

Pârtia de ski inaugurată în stațiune în 2012 este menită să ofere plăcere schiorilor începători. Lungimea de peste 1000 de m, instalația de nocturnă, o înclinație importantă în partea superioară dar mai ales timpii reduși de așteptare la teleschi sunt câteva argumente menite să trezească şi interesul schiorilor experimentați.
Link catre partia de schi:

Bowling

Cele două piste pot reprezenta oricând terenul pentru o competiție sportivă. Mult mai interesantă însă este atmosfera de bună dispoziție oferită de un joc relaxant cu gașca de prieteni.

Biliard

Amator sau profesionist, mesele de biliard îți stau la dispoziție pentru petrecerea unor clipe minunate completate de un cocktail sau de o bautură fină.

Concerte/petreceri

Disco-Club Clermont poate fi gazda unor concerte live incendiare. Ambianța specifică, sunetul și luminile special gândite pentru acest tip de evenimente și un invitat/trupă pe cinste garantează reușita evenimentului.
Se pot organiza petreceri tematice sau seri de discotecă. Pentru cei mai îndrăzneți sau talentați există posibilitatea testării succesului la public prin programul de karaoke. Important este să se anime petrecerea.

Foc de tabără

Bucurați-vă de frumusețea Grădinii de vară prin organizarea unei petreceri în aer liber cu preparate tradiționale, piese la proțap și un foc de tabără minunat.

TOP