Terapii și tratamente corporale

Terapiile și tratamentele corporale bazate pe fito-extracte organice sunt extraordinare pentru organism în general și pentru piele în special. Pielea este revitalizată, mineralizată, își recapătă elasticitatea și i se conferă un aspect mai sănătos. Acestea au rolul de a combate în primul rând efectele nocive ale ritmului stresant al vieții zilnice. Masajul corporal, masajul facial și al decolteului sau masajul cu pietre Sabai au un efect extraordinar, iar tensiunea și oboseala dispar imediat, fiind înlocuite de o senzație plăcută de armonie.

Relaxare

Relaxarea este un proces complex, adresat deopotrivă corpului și spiritului, iar facilitățile Centrului de Înfrumuseţare Clermont permit o diversitate de procedee antistres și servicii complete de înfrumusețare și revigorare. Piscina interioară, sauna uscată, sauna umedă, jacuzzi exterior şi sala de fitness sunt completate de o gamă largă de servicii disponibile: o multitudine de tipuri de masaje corporale și faciale, terapii corporale complexe, tratamente faciale, hidro-aromoterapie, masaje limfatice sau coafură

Masaje corporale

Gama diversificată de servicii de relaxare şi înfrumusețare, calitatea deosebită, recunoscută la nivel mondial, a produselor cosmetice utilizate și profesionalismul personalului ce deservește Centrul de Înfrumusețare Clermont reprezintă garanția unor servicii de excepție. Fie că vorbim de ritualuri complete și complexe, de terapii şi tratamente corporale sau simple masaje de relaxare, rezultatul trebuie să fie același: o stare de bine a organismului.

TOP